Szabó Attila vagyok, már gyermekkoromban elvarázsolt a bútorok, lámpák, színpaletták végtelen világa. Tudtam, hogy a stílusok, a színek, az enteriőrök meg fogják határozni az életem. Tudatosan haladtam célom felé, hogy az legyen a hivatásom, amit szeretek. A lakberendezés, amivel lassan 20 éve foglalkozom.

Pár szóban bemutatom, hogyan dolgozom és hogyan tudok Neked segíteni.

Egy tervezés minden esetben sokrétű. Ezért fontosnak tartom, hogy már a közös lakberendezési tervezés kezdetén új megbízóimmal kialakuljon egy harmonikus munkakapcsolat, amely lehetővé teszi, hogy a munkám során olyan enteriőr tervet vázoljak fel – legyen az munkahelyi vagy otthoni-, amely megelégedettséggel tölti el őket.
Ezeket az enteriőr terveket valósághű 3D-s látványterv segítségével keltem életre, személyre szabottan ügyfeleim igényeihez igazodva.

A lakberendezési munka folyamán figyelembe veszem az ügyfeleim életmódját, a terekkel szemben támasztott követelményeiket, szem előtt tartom kéréseiket, igényeiket, vágyukat úgy, hogy a végeredmény mindegyikünk számára elégedettséget eredményezzen.

Szakmai múltam igen széleskörű, amely kiterjed éttermek, irodaházak tervezésétől, akár a többgenerációs családi házakon átívelve, a garzonlakásokig. Mind a mai napig várakozással tölt el egy-egy olyan belsőépítészeti munka, melyben még nem bizonyítottam.

Munkám során, a folyamatos változásokban kiteljesedve, beleadom a tudásom legjavát a lakberendezési tervezési munkafolyamatokba, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

Számomra ezt jelenti a tervezés:

  • Folyamatos változást, sokrétűséget, meg nem szűnő lehetőséget a megújulásra.
  • Nyitottan, rugalmasan tekinteni az új, a különleges, az egyedi felé. Ez a befogadó képesség támogatja a kreativitást, az alkotói folyamatot.
  • Hagyni időt magamnak visszatekinteni arra, hogy „az” akkor miért volt jó, miért volt stílusos? Meríthetek-e belőle ötletet, elleshetek-e még valami trükköt, amivel az elkövetkezendő munkáim, teljesebbek, jobbak lehetnek?
  • Meglátni a lehetőséget, a szépet, a különlegeset akár a legapróbb részletben, ami lehet nem szembetűnő, de elengedhetetlenül építi, segíti az egészet.
  • Használni a színeket, formákat, felületeket. Bátornak lenni, igyekezni alkalmazni különleges elemeket. Nem ragaszkodni a “jól bevált”, megszokott dolgokhoz.

A tervezői munka folyamán elengedhetetlen feltenni magamnak a kérdést: Én jól érezném magam ebben a közegben?

Magánemberként ugyanúgy jól érzem magam, egy otthonos, barátságos, környezetben, mint az extrém, vibráló, különleges enteriőrben.
De a monoton, sablonos környezet nem az én területem.

Megbízásaim során azt érzem, hogy nagyon kivételes helyzetben vagyok, mert minden nap azzal foglalkozhatom, amit szeretek.

Büszke vagyok arra, hogy ez alatt a sok év alatt számtalan olyan minőségi tervet adtam ki a tervezőasztalomról, melyek megbízóimnak azonnal elnyerték tetszésüket.

Amennyiben úgy gondolod, hogy a segítségedre lehetek egy tervezési folyamatban, kérlek ne habozz, vedd fel velem a kapcsolatot.

Várom jelentkezésed.