Ügyfeleinknek az első személyes konzultáció során

a következő lehetőségek felsorolásával és ezek közti választási lehetőséggel segítünk megálmodott otthona megtervezésében.

Az egyedi árajánlat összeállításánál lehetőség van minden pont igénylésére, de ha Neked csak bizonyos szakaszok szükségesek, csak azokat is választhatod.

Válogass szolgáltatásaink közül, így pontosan a Te igényeidhez igazodva fogjuk elkészíteni személyre szabott árajánlatunkat.

Helyszíni felmérés

Helyszíni felmérés

Igény esetén, amennyiben nincs a tervezendő ingatlanról, vagy helyiségről a valóságnak megfelelő méretezett alaprajz (nyomtatott vagy digitális formában), úgy szakszerűen digitális eszközökkel felmérjük, és digitalizáljuk a kívánt területet.

Méretezett elrendezési terv készítés

Méretezett elrendezési terv készítés

A tervezendő terület funkció, ergonómia és kihasználhatósági szempontból történő megtervezése a leegyeztetett instrukciók figyelembevételével. Megjelenítése alaprajz elrendezésen. M=1:50

3D látványtervek készítése

3D látványtervek készítése

Az általad elfogadott elrendezési tervhez tartozó valósághű 3D látványtervek elkészítése a szerződésben foglalt helyiségekről. Az általad igényelt stílusban. Helyiségenként 3-4 nézetből.

360 fokos látványtervek készítése

360 fokos látványtervek készítése

Amennyiben szeretnéd a kiválasztott helyiséget 360 fokos körpanorámában megtekinteni, a helyiségben körbe járva, annak minden pontját átlátva. Lehetőséged van ezt az opciót is választani.

Hangulalattábla készítés

Hangulalattábla készítés

Ha nincs szükséged látványtervekre, csak kiviteli tervekre, viszont szeretnél iránymutatást a színek, formák, anyagok útvesztőjében, úgy a megbeszélt stílusra elkészítjük az adott helyiségre vonatkozó hangulattáblát, a kiválasztott bútorokkal, felületekkel, struktúrákkal.

Kiviteli tervek készítése

Kiviteli tervek készítése

Az elfogadott végleges tervekhez tartozó kiviteli tervek elkészítése: bontási alaprajz, építési alaprajz, bútorozási alaprajz, burkolati terv, álmennyezeti alaprajz, világítási terv, elektromos terv, gépészeti terv, festési, dekorálási terv, egyedi bútorok tervrajza.

Ügyféllel történő árubeszerzés

Ügyféllel történő árubeszerzés

A betervezett és kiválasztott mobiliákat, függönyöket, tapétákat, burkolatokat, kiegészítőket, együtt megtekintjük, kiválasztjuk, majd árajánlatot kérünk a termékekre Neked.

Konzultáció a kivitelezés alatt

Konzultáció a kivitelezés alatt

Minden kedves ügyfelünknek biztosítjuk a kivitelezés alkalmával a telefonos és írásos konzultációt a megbízóval és megbízottjával (generál kivitelező, generál tervező, műszaki ellenőr)

Helyszín művezetés

Helyszín művezetés

Lehetőséged van igényelni helyszíni művezetést. Ebben az esetben az veled, és kiviteleződdel előre egyeztetett időpontban történik, a helyszínen átbeszéljük, és rögzítjük az esetlegesen felmerülő kérdések módosítását, megoldását. Ez a szolgáltatásunk alkalmi díjazás alá esik.

Szóbeli tanácsadás

Szóbeli tanácsadás

Amennyiben van egy felújításra szoruló ingatlanod, de nem vagy tisztában azzal, hogy merre indulj, mit lehet kihozni az eladásra vagy kiadásra szánt ingatlanból, akkor egy személyes konzultáció során irányt mutatunk, hogyan alakítsd át, vagy újítsd fel azt. Segítünk, hogy milyen felületeket, anyagokat, színeket használj a befektetés gyorsabb megtérülése érdekében.